Anders Dan RechtspraakNa de overname van de activiteiten van Alimentatie Inning Nederland door het NLAI, ontstond dé specialist op het gebied van de inning van alimentatie tot zeker 5 jaar terug. Lange tijd was er maar één partij in de markt actief, welke slechts tot zes maanden terug incasseerde. Er werd gemerkt dat er bij alimentatiegerechtigden behoefte bestond aan een partij welke met veel langere terugwerkende kracht alimentatie kon innen. De sleutel tot succes ligt in het samenwerken met u om tot optimale oplossingen te komen, met altijd heldere afspraken en een concurrerende prijs.


De specialisten van het NLAI werken nauw samen om de beste oplossing te vinden om de achterstanden te innen. Het team is van 08:30 tot 17:00 telefonisch/chat bereikbaar en urgente zaken kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week per e-mail melden.


Het NLAI is open en eerlijk, de specialisten bieden geen oplossingen die u niet nodig heeft. Het NLAI heeft geen kleine lettertjes, ze komen altijd hun afspraken na. Het NLAI zijn zeer gedreven in het vak en het is hun doel om een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren.


Het NLAI heeft tot doel om een goede uitvoering te geven aan de maatschappelijk belangrijke taak om alimentatie te innen, daarvoor wordt uitsluitend met specialisten gewerkt. Dit komt ook tot uiting in onze missie: met kennis en respect, doortastend alimentatie innen.

voor informatie: klik op het NLAI logo

MCC - training

ADRmediator en nh coaching & advies bieden samen de MCC-training:

  • mediationvaardigheden
  • conflicthantering
  • communicatiestijlen
Wilt u op een andere manier met wrijving in het team, collega's of klanten omgaan?
Wilt u weten hoe een conflict nuttig te laten zijn?
Wilt u een interessante, afwisselende en praktijkgerichte training?

Gedurende één of twee dagen bieden wij u en uw collega's een training.
We geloven in maatwerk, dus de basistraining wordt aangepast aan wat u wilt bereiken!

Doelgroep: Leidinggevenden, projectleiders, (senior)medewerkers, HR-adviseurs.

Nynke Hovinga is een ervaren coach & trainer en heeft veel in en met (project)teams gewerkt.
Bert Harskamp van ADRmediator is een ervaren mediator & trainer.

meer informatie: zie contact & informatie

voor informatie over nh coaching & advies: klik op het logo